Super Bowl: Spilforslag med Claus Elming

Super Bowl. Is. Here.

Det er endelig blevet den tid på året, hvor Super Bowl skal spilles, og derfor har Monetos inviteret Claus Elming – indehaver af gulklud.dk, podcasten NFL Showet og ikke mindst spilekspert hos Spilxperten.com – ind til en snak om kampen som helhed.

De to har tilsammen i alt tre spilforslag med til den store kamp mellem Tampa Bay Buccaneers og Kansas City Chiefs – og du kan læse endnu flere af Elmings spilforslag på Spilxperten.com. Det er Tom Brady mod Patrick Mahomes – to af spillets absolut største stjerner, hvis ikke de to største.

Undervejs taler de to herrer også om et par interessante matchups i kampen. For hvordan skal det gå Kansas Citys offensive linje, der skal beskytte Patrick Mahomes, nu hvor left tackle Eric Fisher blev skadet i seneste kamp?

Mange interessante pointer bliver nævnt i podcasten, som du kan høre herunder.