Monetos lancerer nyt bettingabonnement

Monetos Plus er Danmarks nye bettingabonnement, som sikrer dig vores eksperters bedste spil direkte på din mobiltelefon.

Monetos-familien har fået et nyt medlem. Længe er der arbejdet på sagerne i kulissen, og nu er Monetos endelig klar med den største nyhed siden podcastens launch i foråret 2020.

Sig ’hej’ til Monetos Plus – Danmarks nye bettingabonnement. Abonnementet er for dig, der vil blive bedre til at oddse, og som samtidig vil nyde godt af alle eksperternes spil. Også deres bedste PRIVATE spil.

KOM MED PÅ MONETOS PLUS-TOGET HER

Med andre ord: Kan du lide solid værdi til en meget fair pris, så skal du tilmelde dig Monetos Plus, der ifølge vært på podcasten, Mads Kindberg Nielsen, kan tage din betting til det næste skridt.

– Monetos Plus giver både noget til hobbyspilleren og den seriøse sportsbetter. Vores mål har været at skræddersy et abonnement til begge typer af spillere, og selvom vi ikke kan garantere gevinst, står vi gerne på mål for, at vi leverer solid værdi i begge pakker i det lange løb, siger Mads Kindberg Nielsen.

Monetos Plus består af to abonnementer: ’Hobbyspilleren’ og ’Sportsbetteren’. Hobbyspilleren koster 129 kroner/måneden, og Sportsbetteren koster 349 kroner/måneden.

I begge abonnementer giver Monetos-eksperterne den hele armen. Du får de bedste spil fra de professionelle sportsbettere Mads Kindberg Nielsen, Tonni Munk Jensen, Steffen Dam og Mikkel Westermann, der uge efter uge scanner markederne for værdi og leverer spilforslagene direkte til dig.

Og så kan Monetos desuden præsentere Verner Bager, som mange kender fra Facebook-gruppen ’Oddsklubben – de bedste spil’ som ny ekspert i Plus.

– Vi er stolte og glade over at kunne præsentere Verner Bager som ekspert i Monetos Plus. Verner har brændt banen fuldstændig af på kvindefodbolden med sine syleskarpe spilforslag, og dem vil han fremover levere i Plus til vores store glæde, siger Mads Kindberg Nielsen.

Læs meget mere om Monetos Plus og hvordan du tilmelder dig her på vores hjemmeside.