Bonusser

Når du opretter dig som ny kunde hos en bookmaker, er der gode bonusser at hente. Monetos har samlet nogle af de bedste bonusser på markedet.

Opret dig ved at trykke på nedenstående links. Så får du hurtigt indsat bonussen eller dit freebet på din konto. Og så støtter du samtidig Monetos.

Cashpoint tilbyder odds på utallige sportsgrene og har ofte attraktive odds til bookmakerens kunder på selv de største sportsbegivenheder.

Som ny kunde får du en bonus på 100% op til 500 kroner, som bliver lavet om til fem freebets af 100 kroner. Alt du skal gøre er at oprette dig via dette specielle Monetos-link til Cashpoint, og så vil du modtage bonussen, når du har sat penge ind.

Bemærk at dine freebets skal spilles på en kupon med minimum to kampe til odds 1,50 på hver kamp, og at du ikke får freebets udbetalt – kun potentielle gevinster.

Min. 18 år. Spil ansvarligt. Hjælp: www.stopspillet.dk.

Bet25

Bet25 er ny partner på alle Superliga-podcasts på Monetos. Den danskejede bookmaker har især et stor fokus på dansk sport. På Superligaen stræber man således efter at have et af markedets allerbedte udvalg, når det kommer til generelle sidebets og spillerspecials.

Bet25 har på Superligaen de højeste lukkeodds på EU-markedet, så tilbagebetalingsprocenten er helt i top.

Bet25 tilbyder i øjeblikket et ekstra bet på op til 500 kr., hvis du ikke vinder på dit første spil (max 500 kr.). Vilkår kan læses her.

Min. 18 år. Spil ansvarligt. Hjælp: www.stopspillet.dk.

MarathonBet

MarathonBet er helt nye på det danske marked, men er en anerkendt bookmaker i udlandet, hvor de er kendt for et bredt udvalg og konkurredygtige tilbagebetalingsprocenter.

Allerede nu er det også tydeligt, at de lægger sig helt i toppen hvad angår høje odds på det danske marked. En hurtig sammenligning af eksempelvis odds på Superligaen eller Premier League vil bekræfte dig i, at MarathonBet i den grad er værd at have i din bookmaker-portefølje.

Opret dig nedenfor og få 500 kr. i bonus, hvis du indbetaler mindst 500 kr.

Nuværende bonus: 500 kr. ved oprettelse – tryk her
Forklaring: Nye kunder får 100 % i velkomstbonus i forhold til indbetalingen op til 500 kr.
Husk at bruge kampagnekoden 500WELCOME, når du opretter dig.
Indbetaling og bonus skal gennemspilles fem gange til minimum odds 1,50. Det er KUN live-spil (in-play), der tæller med i gennemspilskravet.

Min. 18 år. Spil ansvarligt. Hjælp: www.stopspillet.dk.

ComeOn

ComeOn er et relativt nyt bekendtskab på det danske bettingmarked, men har en lang årrække på bagen i andre europæiske lande.
De er kommet rigtig godt fra start i Danmark, hvor de både på udbud, odds og kundeservice ligger på linje med de bedste og største aktører på markedet.

Nuværende bonus: 500 kr. ved oprettelse – tryk her
Forklaring: Nye kunder får 100 % i velkomstbonus i forhold til indbetalingen op til 500 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles fem gange til minimum odds 1,80.

Min. 18 år. Spil ansvarligt. Hjælp: www.stopspillet.dk.


888sport

888sport er en all-round god bookmaker, der samarbejder med Unibet og er kendt for et stærkt udbud, høje odds og hurtig ind- og udbetaling.

Nuværende bonus: 500 kr. freebet – tryk her
Forklaring: Nye kunder får tabet fra første spil (op til 500 kr.) refunderet, hvis man indbetaler mindst 100 kr. ved oprettelse, hvor der bruges kampagekoden 500BACK.

Min. 18 år. Spil ansvarligt. Hjælp: www.stopspillet.dk

MrGreen

MrGreen er en relativt ny bookmaker på det danske marked, men har hurtigt vist sig fuldt ud konkurrencedygtig med de eksisterende brands. MrGreen har således et stort udvalg af sportsgrene, kampe og sidebets, og tilbagebetalingsprocenten ligger på linje med de bedste i branchen.

Nuværende bonus: 500 kr. freebet – tryk her
Forklaring: Nye kunder får tabet fra første spil (op til 500 kr.) refunderet, hvis man indbetaler mindst 75 kr. ved oprettelse og spiller til mindst odds 1,80.

Opret dig her.

Min. 18 år. Spil ansvarligt. Hjælp: www.stopspillet.dk.