Ansvarligt spil

Hos Monetos er vi bevidste om, at nogle spillere udvikler en afhængighed, der – blandt meget andet skidt – kan få store økonomiske og sociale konsekvenser i den pågældende persons liv.

Vi har selv set triste skæbner i vores mangeårige virke inden for sportsbettingens verden. Fælles for dem alle har været, at personerne er havnet i store problemer – og derfor vil vi gerne advare mod bettingens mørke sider.

Betting er ikke nogen genvej til økonomisk rigdom, og det er forbundet med en økonomisk risiko at spille på sport. Der findes ikke noget, der hedder en ’sikker’ kamp. Der vil altid være sandsynlighed for tab, og det skal man være bevidst om hver eneste gang, at man satser penge.

Monetos opfordrer altid til ansvarligt spil. Monetos opfordrer til, at du fører regnskab med samtlige bettingbevægelser, og at din betting får sit eget budget for penge, som du kan tåle at tabe, hvis uheldet skulle være ude – hvilket det er i nogle tilfælde. Hvis du ikke har råd til at spille, skal du ikke gøre det. 

Størstedelen af danskerne har – heldigvis – et sundt forhold til spil. De hygger sig med at sætte en 10’er på tre kampe i weekenden, og så er det dét.

Men hvis det nu skulle gå galt, henviser vi til Center for Ludomanis hjemmeside. Center for Ludomani har mange års erfaring og tilbyder gratis og professionel hjælp til de danskere, for hvem spillet udvikler sig til et problem. Der er også god hjælp og rådgivning at hente på StopSpillet, der hører under Spillemyndigheden. 

Vi henviser desuden til ROFUS – Spillemyndighedens Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere. Her kan du registrere dig med NemID, og så bliver du efter eget valg udelukket midlertidigt eller endeligt fra at kunne spille i Danmark.

Spil ansvarligt.