Om os

Vi er Danmarks podcastmedie om fodbold og betting. 

Vi er for dig, der ønsker hårdtslående debatter om Brøndby og FCK eller Liverpool og Manchester United. Og vi er for dig, der interesserer sig for at spille på kampene og ønsker de bedste anbefalinger til Superligaen, Premier League, Danmarks landskampe eller Champions League-finalen. 

Vi udkommer med hardcore fodbold- og bettingpodcasts på vores hovedkanal Monetos flere gange om ugen. 

Monetos er også den gode historie og en tur på skolebænken. Vi fortæller om danskeren, der har været ansat i et vietnamesisk bettingsyndikat, og vi udkommer med flere serier med både velkendt og ny spilteori. Vi fortæller de skæve historier på vores kanal Monetos Med Mere og tager sportsbettingen lige så seriøst i Skolen. På disse kanaler vil der også jævnligt være udgivelser.

Og vi drømmer større end det: Vi ønsker at udvide til andre sportsgrene, så vi kan give endnu mere underholdende lyd til alle sports- og bettinginterresserede danskere.

Du kan finde alle vores podcasts her på siden eller i din foretrukne podcastapplikation.

Vi høres ved!

Monetos-teamet:

Steffen Dam
Spilekspert på dagbladet B.T. i perioden 2001-2020. Nuværende sportschef i FA 2000, anerkendt stemme i medier som Mediano og Fodbold FM, og har levet af spil på fodboldkampe i 20 år. Forfatter til ”Sådan vinder du på oddset”. Ekspert på www.tipperen.dk.


Tonni Munk Jensen
Sportsbetter og tidligere fodboldspiller med over 100 divisionskampe. 12 års erfaring som oddssætter hos tre forskellige bookmakere. Medstifter af SpilXperten og senere ekspert på dansk fodbold hos BetXpert.

.

Mads Kindberg Nielsen
Vært på Monetos, sportsbetter og tidligere journalist på B.T. Sporten i perioden 2014-2018. Medforfatter på bogen “Sådan vinder du på oddset” og over 10 års erfaring i spilleindustrien.

Mikkel Westermann
Ekspert på Monetos i snart to år and counting. Mikkel er den nyeste dreng i sportsbetting-klassen, men det mærker du ikke på hans analyser, der altid leveres knivskarpt og med et strejf af humor både i podcasten og Monetos Plus. Væk ham i søvne, og du får den ene værdifulde information efter den anden.

Oplysninger om Monetos ApS:

Telefon: +4560140027
E-mail: kontakt@monetospodcast.dk
CVR-nummer: 41330406
Adresse: Niels Bohrs Vej 20, 8260, Viby J